Over Nicolette

Wie ben ik en waarom coach ik?

Mijn naam is Nicolette Swinkels en sinds 2015 ben ik co-active coach. Dat houdt in dat ik coachend gebruik maak van een balans tussen het stilstaan bij een coachvraag en er actief mee aan de slag gaan. Ik hou van creatieve oplossingen zoeken voor bijna alles. Mijn doel met coachen is om anderen daar ook in te stimuleren. Coachen doe ik daarnaast ook omdat ik het ontzettend leuk vind om met mensen samen te werken. Ik ben zelf open en eerlijk en erg geïnteresseerd in wat er in anderen omgaat. Wat mij anders maakt dan andere coaches:


Lees ook:

Hoe gaat Coaching?

Waar het op neer komt is dat je tijdens de coaching ontdekt wat je nou écht belangrijk vindt in jouw leven. Wat wil jij betekenen voor anderen? Als je dat helder hebt, pak je alles energiek en met veel enthousiasme aan.

Voor wie is coaching?

Er is altijd wel iets in je leven waar je niet tevreden over bent en wat je zou willen veranderen. Dit is je kans om er iets aan te doen. Het onderwerp van jouw coachvraag maakt voor deze manier van coachen niet uit, niks is gek en alles mag.

Coaching recensies

Lees hier wat andere mensen over Nicolette te zeggen hebben. Deze reviews zijn geschreven door mensen welke Nicolette in het verleden heeft gecoacht.

Praktische zaken

  • Hoe ziet een sessie er precies uit?
  • Wat is er nodig voor een coachtraject?
  • Wat gebeurt er tijdens een coachsessie?
  • Wat is de investering in jezelf?